<The> Performance management practice in Hungary, Serbia and Slovakia based on CRANET 2014/15 research results - Slavić, Agneš
Analýza praxe manažmentu výkonnosti v daných krajinách na báze medzinárodného výskumu CRANET 2014/15. Zameranie výskumu na podmienky práce manažérskych pracovníkov. Špecifikácia a klasifikácia krajín na základe výsledkov.