Childcare preferences of parents in the Czech Republic and the Slovak Republic - Lutherová, Soňa G.
Vzťah medzi ideálnymi preferenciami a skutočné rozhodnutia, ktoré robia rodičia v súvislosti s predškolskou výchovou detí. Kultúrne hodnoty, ekonomické faktory a inštitucionálne ustanovenia v rámci systému rodinnej politiky a starostlivosti o deti v Českej republike a na Slovensku.