<The> Political Economy of the Development of Advanced Capitalism - Čas, Marcel
Krízy, myšlienky a zmeny v demokratickej kapitalistickej spoločnosti. Kríza, myšlienky a zmeny v demokratickom kapitalizme 20. storočia.