Main implications of the common agricultural policy and the 2004 EU enlargement - Grodzicki, Tamasz
Výdavky Spoločnej poľnohospodárskej politiky v EÚ 2014-2013. Bariéry Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ.