Ready for inclusive education? Ethnographic and survey perspectives - Kusá, Zuzana
Teoretická reflexia o inkluzívnych vzdelávacích politikách. Integrácia a princípy inkluzívneho vzdelávania. Podmienky a vplyv inklúzie na atmosféru v triede. Úloha škôl pri podpore spoločenského mieru a solidarity.