Conditionality and Utilization of Inter-organizational Relationships on the Industrial Market of the Slovak Mechanical Engineering - Pajonk, Peter, 1987-
Medziorganizačný vzťah na priemyselnom trhu. Podmienenosť vytvárania vzťahov medzi organizáciami.