Using Portfolio Theory in the Second Pension Pillar in Slovakia – Searching for an Efficient Set of Portfolios - Dluhoš, Martin, 1991-
Analýza možností vytvárania portfólia rôznych fondov v slovenských penzijných správcovských spoločnostiach a porovnanie rizika a ziskovosti jednotlivých portfólií.