<La> Responsabilité sociale de ľentreprise comme interface entreprise/société - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Pôvod a história spoločenskej zodpovednosti podniku. Koncept spoločenskej zodpovednosti. Tri oblasti spoločenskej zodpovednosti: ekonomická, sociálna a environmentálna. Argumenty pre a proti spoločenskej zodpovednosti podnikov. Kritici spoločenskej zodpovednosti podnikov. Zelená kniha Európskej komisie. Spoločenská zodpovednosť podnikov na Slovensku.