Sensitive analyze as a tool for decision making within reorganization of insolvent company - Poláček, Tomáš
Návratnosť pohľadávky veriteľa z pohľadu dlžníka v Českej republike. Spoločnosť, ktorá vstúpila do konkurzného konania, má niekoľko legislatívne podporovaných možností riešenia tejto situácie. Hľadanie hornej hranice hodnoty reorganizácie spoločnosti očami veritelia.