Relationship of the regional growth and volatitlity: spatial econometric analysis for the V4 regions - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vzťahu medzi regionálnym rastom a volatilitou na vzorke 114 regiónov NUTS 3 z krajín Vyšehradskej štvorky v období 2000-2013.