Skrytý poklad v samospráve alternatívne možnosti sústredenia výkonu správy v samosprávach - Černěnko, Tomáš, 1981-
Rozdrobená a neefektívna obecná samospráva. Služby poskytované samosprávami. Alternatívy sústredenia výkonu správy. Prínosy sústredenia výkonu správy. Možnosti implementácie sústredenia výkonu správy.