Influence of internal factors on the growth of gazelles in selected service sectors in Slovakia - Bažó, Ladislav, 1980-
Skúmanie vonkajších faktorov vysokého rastu malých a stredných podnikov v sektore služieb. Realizácia dotaznikového prieskumu v 65 spoločnostiach.