Emerging adulthood, solo living and changes in gender subjectivity - Kvapilová Bartošová, Michaela
Rodová socializáca a univerzalizácia praktických požiadaviek. Vznikajúca dospelosť, samostatný život a zmeny v rodovej subjektivite. Domácnosti mladých dospelých – prirodzené prostredie, v ktorom možno nájsť modely rodovej transformácie.