How social dialogue can resolve current problems - Orgonáš, Jozef, 1957-
Popis vývoja sociálneho dialógu v minulosti. Štúdia o úlohe a podobách sociálneho dialógu v budúcnosti. Vývoj a perspektívy sociálnej spoločnosti v zjednotenej Európe. Zameranie novej sociálnej agendy na problémy ako konkurencieschopnosť, vytváranie pracovných miest, vzdelávanie, pracovné podmienky, kombinácia flexibility pracovného trhu a istoty zamestnania.