Co čekají lidé na palubě od svého kapitána? - Chocholouš, Ivan
Vízia a jej realizácia ako základné elementy leadershipu. Známy výrok Winstona Churchilla o víťazstve. Čo očakávajú členovia tímu od svojho lídra. Férovosť a dôvera ako základ fungovania tímu. Kľudné verzus rozbúrené časy.