Model meziregionálního srovnání míry ohrožení chudobou a materiální deprivací: případ České republiky - Kraftová, Ivana
Model medziregionálnej komparácie miery ohrozenia chudobou a materiálnou depriváciou a výsledky analýzy českých krajov realizované s jeho využitím. Otázky spojené s kvalitou života, respektíve odstraňovanie aspektov „nekvality“. Rozdiely v životných podmienkach v rámci krajín Európskej únie.