"Scrum lídr" vytváří prostředí, aby v něm vznikaly nápady - Kejhová, Hana
Zuzana Šochová je reprezentantkou novej generácie žien v IT, ktorá bola ako jediná európska zástupkyňa zvolená za novú členku "board of directors" globálnej organizácie Scrum Alliance. Popisuje, ako metódu scrum použiť pre tímovú spoluprácu a lepší výsledok pre zákazníka.