Vývoj finančnej autonómie municipalít vo vzťahu k ekonomickej výkonnosti regiónov NUTS3 na Slovensku - Flaška, Filip
Vývoj ukazovateľov finančnej autonómie miestnych samospráv v regiónoch NUTS 3. Regionálne rozdiely vo finančnej autonómii a existencia závislosti medzi finančnou autonómiou miestnych samospráv v regiónoch NUTS 3 v SR v obdobiach 2005 až 2008, 2009 až 2011, 2012 až 2014 tj. v predkrízovom období, po vypuknutí hospodárskej krízy, a po odznení prvých dopadov krízy.