Centrá zieľaných služieb a ich vplyv na regióny - Urbaníková, Marta
Analýza centier zdieľaných služieb ako tvorcu nových pracovných príležitostí v regiónoch Slovenska z pohľadu ich štruktúry, počtu v regiónoch a počtu zamestnancov. Nové trendy vývoja centier zdieľaných služieb, medzi ktoré patrí budovanie centier excelentnosti predovšetkým v oblasti informačných technológií.