Factors Influencing Integration of Management Systems - Karkalíková, Marta
Dôvody na integráciu systémov manažérstva. Dôležité faktory ovplyvňujúce implementáciu integrovaných systémov manažérstva, problémy spojené s implementáciou. Integrované systémy manažérstva ako konkurenčná výhoda. Výsledky online dotazníkového prieskumu medzi organizáciami pôsobiacimi na Slovensku.