Food Safety as an Integral Part of Management Systems - Lacková, Alica
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín (HACCP, ISO 9001, ISO 22000). Potravinové škandály. Výsledky online dotazníkového prieskumu o bezpečnosti a kvalite potravín medzi slovenskými zákazníkmi z obdobia 01-02/2017.