Špecifiká marketingovej komunikácie v službách a vo vzdelávacích inštitúciách - Schunová, Romana
Špecifiká marketingovej komunikácie v službách a vo vzdelávacích inštitúciách. Sféra služieb je v uplynulých rokoch prudko rozvíjajúca sa oblasť a preto je potrebné venovať pozornosť špecifikám marketingovej komunikácie v tejto oblasti. Taktiež prišlo k prudkému rozmachu v oblasti vzdelávania, vznikli a vznikajú nové vzdelávacie inštitúcie a pre ne sa stáva nevyhnutnosťou efektívne a úspešne sa zviditeľniť, použiť vhodné nástroje marketingovej komunikácie, prispôsobovať sa zmenám na trhu a byť flexibilný v oblasti využívania informačných technológií, ktorých využitie sa neustále mení.