Posilnenie transparentnosti výberu daní elektronizáciou daňových agend - Schultzová, Anna
Opatrenia Európskej únie zamerané na elimináciu daňových únikov a daňových podvodov. Elektronizácia služieb finančnej správy Slovenskej republiky. Spolupráca finančnej správy so zahraničím. Počet prípadov medzinárodnej výmeny daňových informácií za roky 2005-2015 v SR. Finančná efektívnosť výmeny daňových informácií.