Poradenské služby - Bečková Kováčová, Ina
Poradenstvo predstavuje profesiu, s ktorou sa v dnešnej dobe stretne takmer každá firma, ak má ambíciu uspieť na konkurenčnom trhu. Záber poskytovania poradenských služieb je široký, môže ísť o finančné, daňové, právne alebo marketingové poradenstvo. Základné teoretické východiská v skúmanej problematike poradenských služieb a aktuálne trendy.