Vnímanie úspešnosti manažéra vo vzťahu k vyhoreniu - Keklak, Richard
Práca je jedna z najdôležitejších oblastí a aktivít, ktoré ovplyvňujú každodenný život človeka. Pracovné nasadenie má v sebe istú dávku napätia, stresu. O to viac, ak ide o manažéra, ktorý je vystavený oveľa väčšiemu každodennému tlaku, následkom čoho je možné pozorovať pomalé vyčerpávanie vnútorných síl. Nedostatočný prísun nových síl a nadšenie sa pomaly mení v plamienok a i ten neskôr dohasína. Explorácia vzťahov úrovne manažérskych predpokladov, úspešnosti a syndrómu vyhorenia.