East Asian Economies and Their Philosophy behind Success: Manifestation of Social Constructs in Economic Policies - Lajčiak, Milan
Širšia koncepcia ekonomík východnej Ázie. Sociokultúrne a inštitucionálne prístupy. Rozdiely medzi západnou a východoázijskou geografiou myslenia.