Chýba nám kvalita a úsmev - Miša, Dominik
Prieskum medzi zákazníkmi ukázal, že cena už nie je najväčší problém. Je ním čerstvosť a kvalita potravín v supermarketoch. Slabým miestom ostáva aj naďalej personál. Čo zákazníkom najviac prekáža.