Príležitosť robí zlodeja - Petrášová, Michaela
Zabezpečenie firiem. Podceňovanie hrozieb. Ako si vybrať vhodný firemný bezpečnostný systém. Na slovenskom trhu rastie dopyt po komplexných bezpečnostných systémoch.