Čo na bločkoch nenájdete - Tomčík, Michal
Dvojitá konverzia v kamenných prevádzkach. Pomer návštevníkov, ktorí sa zmenia na platiacich zákazníkov. Čo umožňujú merať moderné technológie, ako merať, pre koho merajú moderné technológie.