Slová k úspechu nepotrebujete - Petrášová, Michaela
Na to, aby rokovanie dobre dopadlo, je potrebné nielen sa naň dobre pripraviť, ale sa aj vyvarovať chýb v neverbálnej komunikácii. Čoho sa vyvarovať na obchodnom stretnutí.