On-line vs. in-store prieskum - Boťanská, Mária
Prieskum v maloobchode, kde boli zisťované postoje k obchodu, spokojnosť zákazníkov so sortimentom, atmosférou, obsluhou a najmä návrhy na nové inovácie. Prieskum uskutočnila MB Brand Management s.r.o. Prieskumy, informácie, riešenia. Komerčná prezentácia.