Risk Factors in the Agriculture Sector - Jankelová, Nadežda, 1966-
Poľnohospodársky sektor sa vyznačuje vysokou mierou rizika. Schopnosť včasnej detekcie a efektívneho riadenia rizík je neoddeliteľnou súčasťou strategického riadenia každej poľnohospodárskej organizácie.