Zistite, čo ľudí štve, a vyriešte to! - Votrubová, Andrea
Ako obstáť v konkurencii veľkých hráčov - podľa Iva Tomana, známeho českého motivačného rečníka, školiteľa osobného rozvoja a autora mnohých kníh. Ozveny Samošky.