Efektívne usporiadanie tovaru prináša vyššie tržby - Raševová, Kristína
Správny prístup k výberu sortimentu a jeho usporiadaniu. Merchandising - spôsob organizovania a prezentácie tovaru na základe vedeckého prieskumu a skúseností. Merchandising s orientáciou na dodávateľov a orientovaný na zákazníka.