Mzdová diskriminácia v pracovnom pomere - Mrukviová Tomiová, Sandra
Diskriminácia v pracovnom práve a ako sa môžeme brániť. Priama a nepriama diskriminácia. Antidiskriminačný zákon. Zásada rovnakého zaobchádzania so zamestnancami v oblasti odmeňovania. Reálne preukázať mzdovú diskrimináciu je pre zamestnanca pomerne ťažké.