Podmienky vyslania a pracovné podmienky pri vyslaní - Toman, Jozef
Vyslanie pracovníka z územia SR na územie iného štátu EÚ/EHP. Otázky spojené s pracovnými podmienkami. Vyslanie z územia EÚ/EHP do Slovenskej republiky. Kedy je potrebné aplikovať právne predpisy iného štátu a kedy právne predpisy SR. Tvrdé jadrá pracovných podmienok vo vybraných štátoch EÚ. Prehľad minimálnych miezd vo vybraných štátoch EÚ. Príklady z praxe.