Dovolenka v otázkach a odpovediach - Švaňová, Martina
Odpovede na často sa vyskytujúce otázky na tému dovolenka. Dovolenka za odpracované dni. Je potrebné v pracovnej zmluve uviesť výmeru dovolenky zamestnanca? V prípade skráteného (polovičného) úväzku prináleží zamestnancovi polovica počtu dní dovolenky? A ďalšie otázky a odpovede.