Letné študentské brigády a povinnosti podľa Zákonníka práce - Dobšovič, Dušan
Zákazy a obmedzenia zamestnávania mladistvých. Špecifiká zamestnávania mladistvých. Dohoda o brigádnickej práci študentov.