Niektoré vybrané právne otázky týkajúce sa kamiónovej dopravy - Ďurková, Klára
Článok je venovaný zamestnávateľom, ktorí podnikajú alebo začínajú podnikať v kamiónovej doprave a stretávajú sa s otázkami, na ktoré si nevedia sami odpovedať vzhľadom na to, že prax zamestnávateľov je od prípadu k prípadu odlišná. Konkrétne otázky týkajúce sa mzdy a ďalších príplatkov vodičov, maximálne doby jazdy vodiča, poskytovanie náhradného voľna.