Towards the problems of insurance, commercial insurance market, non-life insurance and international risks on the Slovak republic - Drugdová, Barbora
Popis neživotných rizík. Popis medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík. Klasifikácia medzinárodných, komerčných, politických a ekonomických rizík. Špeciálne druhy rizík ako súčasť medzinárodných rizík. Poistenie medzinárodných rizík ako súčasť neživotných rizík na slovenskom komerčnom trhu. Pohľad na komerčný poistný trh v SR v roku 2015.