Práca v zahraničí - Grécko - Pietriková, Zlatica
Ekonomika Grécka. Registračné povinnosti po príchode do krajiny. Pracovné podmienky. Daň z príjmu. Podnikanie. Sociálne zabezpečenie. Zdravotná starostlivosť a nemocenské dávky. Dávky v nezamestnanosti. Užitočné kontakty.