Simulačná optimalizácia sekvencií výrobného procesu v rámci rekonfigurovateľného výrobného systému - Furmann, Radovan
Pri rýchlo sa meniacich podmienkach na trhu a meniacom sa dopyte sa do popredia dostávajú nastaviteľné výrobné systémy, ktoré dokážu promtne reagovať na zmeny, no zároveň sú veľmi náročné na plánovanie a riadenie.