Rozvrhovanie I: Programovanie ohraničení - Gregor, Michal
Najobľúbenejšie metódy na tvorbu rozvrhov na programovanie a základné princípy programovania ohraničení, ktoré je možné ilustrovať jenoduchým vizuálnym spôsobom. Viacúrovňový úvod k metóde diskrétnej optimalizácie.