Technológie ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Herčko, Jozef
Základné informácie o najrozšírenejších a najvplyvnejších technológiách, ktoré vplývajú na konkurencieschopnosť podniku. EFFRA (European Factories of the Future Research Association) – výraz pre podnik budúcnosti, ktorý do svojej produkčnej a neprodukčnej činnosti zavádza nové technológie.