Nový prezident Zväzu hotelov a reštaurácií SR Tomáš Ondrčka chce počúvať hlas hotelierov - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s prezidentom Zväzu hotelov a reštaurácií SR Tomášom Ondrčkom o jeho víziách a plánoch vo zväze, o Bratislavskej hotelovej asociácii, o osobných skúsenostiach z pracovného pobytu v Izraeli, o pôsobení v hoteli Devín v Bratislave, o problematike súčasného trhu práce.