Akadémia hoteliera: Komunikácia so zamestnancami - Pupišová, Iveta
Práca s personálom ako dôležitá súčasť hotelierstva. Úloha manažéra pozitívne vplývať na atmosféru na pracovisku a vhodnou formou komunikácie šíriť pohodu. Očakávania na oboch stranách. Každý má plusy aj mínusy. Neverbálna komunikácia. Výchovná úloha manažéra.