Evropská energetika na prahu revoluce? - Procházková, Diana
Predstava o budúcej európskej energetickej politike a spolupráci po roku 2020, ktorú zverejnila Európska komisia. Nová legislatíva komplexne zasiahne všetky odvetvia energetického sektoru. Čistá energia pre všetkých Európanov. Cieľ a prostriedky.