Vaše tržby riadi mozog ide o zážitok, o dobrý pocit, o dopamín... - Minárik, Peter
Ak hotelier chce, aby sa hosť cítil príjemne, musí mu navodiť dobré pocity. Kľúčovú rolu v manažmente pocitov hrá ľudský mozog. Každý zákazník je individuálny, špecifický a očakáva niečo iné. Preto je potrebné zákazníka dobre poznať. Vedieť, čo hostia očakávajú, s akým cieľom prišli. Prečo sa hostia vracajú.