Podpora projektů energetické efektivnosti v teplárenství - Fiala, Martin
Ciele operačného programu Podnikanie a inovácie pre konkurencieschopnosť 2014 až 2020 (OP PIK) je dosiahnutie konkurencieschopnej a udržateľnej ekonomiky založenej na znalostiach a inováciách. Vyhodnotenie 1. výzvy a otvorenie programu 2. výzvy – Úspora energie.