Flexiistota na pracovnom trhu - Hrašková, Dagmar
V súčasnosti sa do popredia dostávajú atypické formy zamestnania. Homeworking, teleworking, coworking, job sharing/work sharing. Pomer medzi flexibilitou práce a istotami jej zamestnancov rieši problém flexicurity. Koncepcia flexicurity (flexiistoty) na trhu práce. Príklad Dánska - pre Slovensko najzaujímavejší.